AİT, TUR ve YDL Dersleri Ara Sınavları Hakkında
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilen zorunlu ortak derslerden 
-YDL 182 - YDL 184 - FOL 184 derslerinin ara sınavları gözetimsiz uzaktan (online) olarak 28 Mart Cumartesi günü yapılacaktır. 28 Mart Cumartesi günü mazereti olan öğrenciler için 29 Mart Pazar günü de telafi sınavı yapılacaktır.
-AİT 182 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersinin ara sınavı gözetimli ve internet tabanlı (online) olarak 28 Mart günü yapılacaktır. AİT 182 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersinin ara sınavı gözetimsiz uzaktan (online) olarak 07 Nisan Salı günü yapılacaktır. 07 Nisan Salı günü mazereti olan öğrenciler için 08 Nisan Çarşamba günü telafi sınavı yapılacaktır.
-TUR 182 kodlu Türk Dili II dersinin ara sınavı gözetimsiz uzaktan (online) olarak 06 Nisan Pazartesi günü yapılacaktır. 06 Nisan Pazartesi günü mazereti olan öğrenciler için 07 Nisan Salı günü telafi sınavı yapılacaktır. 
 
Uygulanacak olan sınav oturumları ile ilgili sınav tarihinden önce, öğrencilere sınav oturum linkleri ve sınav hakkında genel bilgilendirme
http://ydl.karabuk.edu.tr -  http://ait.karabuk.edu.tr - http://tur.karabuk.edu.tr web sayfaları üzerinden yapılacaktır. 
 

AİT sınavı bilgi için tıklayınız..

YDL sınavı bilgi için tıklayınız..