Tek Ders Sınavı
Mevcut akademik takvimimize göre tek ders sınavları 26 Haziran Cuma günü yapılacaktır. Tek ders sınavına girecek olan öğrencilerimiz aşağıda linkini verdiğimiz formdaki boşlukları doğru şekilde, bilgisayar ortamında doldurduktan sonra formun çıktısını alıp, imza ve tarih bilgilerini girerek bölüm sekreterliğimize teslim etmelidirler. Şehir dışında olan öğrencilerimiz posta yoluyla formlarını bölüm sekreterliğimize yollayabilirler. Postanın bölüme ulaştığı tarih sınava son başvuru tarihinden önce olmalıdır. Bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir. Tek ders sınavına son başvuru tarihi 25 Haziran Perşembe günü mesai saati bitimine kadardır.

Öğrencilerimizin transkriptlerini kontrol ederek sınava başvurması çok önemlidir. Herhangi bir dönemden daha önce alıp da geçemediğiniz tek bir dersiniz kaldıysa başvuru yapabilirsiniz. Birden fazla dersi olanlar veya daha önce hiç almadığı bir dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına giremez. Yanlış başvurular dikkate alınmaz.

Var olan salgından dolayı tarih bilgilerinde değişiklikler olabilir. Sınavların hangi ortamda, saat kaçta ve ne şekilde yapılacağına dair duyuru ilerleyen tarihlerde yapılacaktır.

Başarılar dileriz.

Tek ders sınavı başvuru formu için tıklayınız.