KBÜFEST “81 İL KARABÜK ÜNİVERSİTESİNDE BULUŞUYOR” PROGRAMI BELLİ OLDU.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mayıs’ta düzenlenerek Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar ile Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğini ortaya koyacak KBÜFEST’in programı belli oldu.

Karabük Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğini ortaya koyacak KBÜFEST, 21-22 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Çeşitli sergiler, sanat etkinlikleri, konserler, yöresel gösteriler, halk oyunları ve yöresel lezzetlerin sergileneceği ve 81 ilin tanıtımın yapılacağı KBÜFEST’in program akışı belli oldu.

KBÜFEST, 21 Mayıs 2024 Salı günü saat 11.00’de 81 il tanıtım stantları ve öğrenci kulüpleri stantları açılışı ile başlayacak.























KBÜFEST, Zekiye Çomaklı Anadolu Oyaları ve Cemil Belder Resim Sergisi, Grup Pusula Konseri, Grup Artakalanlar Konseri, Konya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Mûsikîsi Ve Semâ Topluluğu tarafından Semâ Mukabelesi ve Grup Albatros Konseri ile ilk gün sona erecek.

KBÜFEST’in ikinci gününde stant etkinlikleri, ödüllü bilgi yarışması ve çekiliş, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan Grup Karargah ve Işık Tamtürk ve Orkestrası Konseri yapılacak olan KBÜFEST, Ömer Günday Türk Halk Müziği Konseri ile sona erecek.

21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek KBÜFEST ile Türkiye’nin 81 İlinin tüm güzellikleri Karabük’te tanıtılacak.