Öğrenci Buluşması
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde öğrencilerle etkileşimi artırmak amacıyla düzenlenen “Öğrenci Buluşması” etkinliği, büyük bir katılımla gerçekleşti. Şehit Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlik öğrenciler ile öğretim üyeleri arasında samimi bir ortam oluşturdu.






 
“Öğrenci Buluşması” etkinliğine, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif ÇEPNi, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhittin KAPANŞAHİN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÇINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Samet GÜVEN ile Edebiyat Fakültesi Sekreteri Dr. Mustafa AKYÜREK katıldı.
 


Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Muhittin KAPANŞAHİN, öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fakülte olarak öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını benimsediklerini vurguladı. Prof. Dr. Elif ÇEPNİ ise üniversitenin genel vizyonu ve misyonu hakkında bilgi vererek, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

 

Öğrenciler, buluşma sırasında Edebiyat Fakültesi yönetimine merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÇINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Samet GÜVEN, öğrencilere fakülte ilgili bilgiler vererek, akademik kariyer planlaması ve ders içerikleri hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Dr. Mustafa AKYÜREK ise fakültenin idari işleyişi ve öğrenci hizmetleri hakkında bilgi verdi.
 




Etkinlik, soru-cevap bölümü ile devam etti. Öğrenciler, akademik kadro ile birebir iletişim kurma fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirirken, bu tür buluşmaların devam etmesini talep ettiler.

 



Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğrenci Buluşması, fakültenin öğrenci merkezli yaklaşımının ve akademik kadronun öğrencilere verdiği değerin bir kez daha altını çizdi.