Tek Ders Sınavı Hakkında Önemli Duyuru
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yaz okulunda başka yükseköğretim kurumlarından ders alan öğrencilerden ders aldıkları yükseköğretim kurumlarındaki yaz öğrenimlerinin 26/08/2020 tarihi itibariyle henüz sonuçlanmaması sebebiyle tek ders başvurusu yapamayacak olan öğrencilerin durumları değerlendirilmiş olup; bu durumda olan öğrencilerin tek ders sınavı için başvuruda bulunması halinde Dekanlığınız/Müdürlüğünüz tarafından sınavlara alınması ve sınav sonuçlarının da ders aldıkları yükseköğretim kurumu tarafından gönderilen yaz okulu ders notları intibak ettirildikten sonra işleme konulması ve ayrıca Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesinin 9. maddesinin 5. fıkrası gereğince, başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim gören ve yaz okulunda Üniversitemizden ders alan öğrencilerin tek ders sınavı başvurularının kabul edilmemesi kararı alınmıştır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin fakültemizin web sitesinde Sıkça Kullanılanlar kısmında yer alan Öğrenci İşleri linkine tıklayarak açılan sayfada Sık Kullanılanlar kısmından Formlar linkinden tek ders sınavı dilekçe örneğini indirerek, boş kısımları doldurup felsefe bölüm sekreterliğine posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Posta Adresi: Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölüm Sekreterliği Oda No:508 Kılavuzlar Köyü Öte Karşı Üniversite 78050 KARABÜK