Fazladan AKTS Başvurusu Hakkında (4.Sınıflar İçin)
       Not ortalaması 2,00 olmak kaydıyla ve birbirini izleyen iki yarıyıl sonunda mezun olabilecek durumda ise gerekli şartları sağlayan öğrenciler aşağıdaki yollardan biriyle fazladan AKTS başvurusunda bulunabilirler:

1-Karabük'te ikamet eden ya da birileri aracılığıyla elden teslim edebilecek öğrencilerin başvuru dilekçesini sınıf danışmanlarına elden teslim etmesi gerekmektedir. Elden teslim edeceklerin mail göndermelerine gerek yoktur.

2-
Karabük dışında bulunan öğrenciler, başvuru dilekçelerini Coğrafya Bölüm Sekreterliğine kargo ile göndermelidir. Ayrıca başvuru dilekçelerini sınıf danışman hocalarına ıslak imzalı ve taratılmış olarak mail ile de iletmelidirler (aycayilmaz@karabuk.edu.tr).

Son başvuru tarihi 16 Şubat 2021'dir.


         Seçtiğiniz ve dilekçeye ekleyeceğiniz derslerin toplamının 45 AKTS'yi geçmemesi gerekmektedir. Öğrencilerin ders kayıt haftasında alabilecekleri AKTS limitinin dışında kalan, fazladan alması gereken tüm dersleri dilekçeye yazması gerekmektedir. (Örneğin, 41 AKTS ders alması gereken bir öğrenci, ders kayıt haftasında 36 AKTS ders alabiliyorsa fazladan almak istediği 5 AKTS lik dersi dilekçesinde belirtmelidir).
 
Başvuru dilekçelerinin gönderileceği adres: Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Sekreterliği  108 Nolu Oda/ KARABÜK
İletişim No:
 0 (370) 418 6347 / 6347
Gönderilen Ad-Soyad: Y...s  A...N (
Bölüm Sekreteri "ad-soyad" bilgisinin tam hali için "bölümümüz" menüsünden "idari personel" sekmesini kontrol etmeniz gerekmektedir).

Fazladan AKTS başvurularında aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:
Öğrenci öncelikli olarak ortalamasına göre ders kayıt haftasında derslerini seçmeli ve akabinde alamadığı dersleri ilgili dilekçeye yazmalıdır. Ders kayıt haftasında seçtiğiniz dersleri dilekçeye yazmayınız. Seçtiğiniz ve dilekçeye ekleyeceğiniz derslerin toplam AKTS'si 45'i geçiyor ise başvuru yapmayınız.

Başvuru Dilekçesine Ulaşmak İçin Tıklayınız