Güz Dönemi Tek Ders Sınavı Başvuruları (4.Sınıf)
      Güz dönemi genel veya bütünleme sınavları neticesinde mezun olmak için güz veya bahar dönemine ait tek dersi kalan öğrenciler 18 Şubat 2021 tarihine kadar ilgili dilekçeyi doldurarak başvuruda bulunabilirler.

      Tek ders sınavına girmek istediğiniz dersin daha önceden alıp başarısız olduğunuz bir ders olması gerekmektedir. Hiç almadığınız bir dersin tek ders sınavına giremezsiniz.

1-Karabük'te ikamet eden ya da birileri aracılığıyla elden teslim edebilecek öğrencilerin başvuru dilekçesini sınıf danışmanlarına elden teslim etmesi gerekmektedir. Elden teslim edeceklerin mail göndermelerine gerek yoktur.

2-Karabük dışında bulunan öğrenciler, başvuru dilekçelerini Coğrafya Bölüm Sekreterliğine kargo ile göndermelidir. Ayrıca başvuru dilekçelerini sınıf danışman hocalarına ıslak imzalı ve taratılmış olarak mail ile de iletmelidirler (aycayilmaz@karabuk.edu.tr).Mail konu başlığına tek ders yazmayı unutmayınız.

Başvuru dilekçelerinin gönderileceği adres: Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Sekreterliği  108 Nolu Oda/ KARABÜK
İletişim No:
 0 (370) 418 6347 / 6347
Gönderilen Ad-Soyad: Y...s  A...N 
(Bölüm Sekreteri "ad-soyad" bilgisinin tam hali için "bölümümüz" menüsünden "idari personel" sekmesini kontrol etmeniz gerekmektedir).

Son başvuru tarihi 18 Şubat 2021'dir.

Sınav tarihi: 
22 Şubat 2021 (Saatler sonra ilan edilecektir).


Başvuru Dilekçesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.