2022/2023 BAHAR DÖNEMİ FAZLA AKTS BAŞVURULARI (Son Sınıflar İçin)
Birbirini izleyen iki yarıyıl sonunda gerekli şartları sağladığı taktirde mezun olma durumu söz konusu olan son sınıf öğrencileri fazladan AKTS başvurusunda bulunabilirler. İlgili başvuru için aşağıdaki şartlara dikkat edilmesi gerekmektedir.
 
*** OBS üzerinden seçtiğiniz ve fazladan AKTS dilekçesine ekleyeceğiniz derslerin toplamının 50 AKTS'yi geçmemesi gerekmektedir. Seçtiğiniz ve dilekçeye ekleyeceğiniz derslerin toplamı AKTS'si 50'yi geçiyor ise başvuru yapmayınız. Birbirini takip eden her iki dönem için maksimum 50 AKTS sınırı bulunmaktadır.
 
***Son sınıf öğrencileri her dönem için 40 AKTS ye kadar olan derslerini OBS üzerinden seçeceklerdir. Mezuniyet için gerekli olan AKTS 41-50 arası ise öğrenci ders kayıt haftasında fazladan AKTS ile almak istediği dersleri dilekçesinde belirtmelidir.

****Öğrencilerin fazla AKTS başvuru dilekçelerini şahsi olarak ya da arkadaşları aracılığı ile sınıf danışmanlarına elden teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçeler 10 Şubat 2023 saat 13:00 itibariyle teslim alınmaya başlayacaktır (Danışman bilgisine bölüm web sayfası akademik sekmesi içerisinden ya da OBS üzerinden ulaşabilirsiniz). Oda Numarası: 224/B

***Son sınıf öğrencileri 10 - 14 Şubat 2023 tarihleri arasında fazladan AKTS başvurusunda bulunmak için ilgili dilekçeyi doldurup danışmanlarına iletmelidir.

-14 Şubat 2023 son başvuru tarihidir. 14 Şubat saat 17:00’den sonra dilekçe kabul edilmeyecektir.
-Mail yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
 
NOT: Öğrenci öncelikli olarak ders kayıt haftasında almak istediği dersleri seçmeli ve akabinde alamadığı dersleri fazladan AKTS dilekçesine yazmalıdır. Ders kayıt haftasında seçtiğiniz dersleri dilekçeye yazmayınız. 


Dilekçe için tıklayınız