Yetenek Kapısı ve Batı Karadeniz Kariyer Fuarı
Arkadaşlar, tüm öğrencilerimizden ve mezunlarımızdan Türkiye'deki firmalar ile network oluşturmak adına (iş/staj imkanlarını elde etmek ve kariyerlerine yön vermek için) www.yetenekkapisi.org 'a üye olmalarını bekliyoruz, bu platformdan kaydolan öğrencilerimizi aynı zamanda Batı Karadeniz Kariyer Fuarına başvurmalarını bekliyoruz. Fuarın web adresi: http://batikaf.com/
Öğrencilerin ve mezunların fuara katılabilmesi mutlaka Yetenek Kapısı platformuna üye olmaları, aktif hale gelmeleri ve oradan fuara başvurarak karekod almaları gerekmektedir. Bu karekod ile fuar alanına giriş yapabileceklerdir. Öğrenciler 6 ve 7 Nisan 2020 tarihlerde 2 ayrı grup şeklinde günübirlik Bolu'ya gönderilebilecek.
Fuar Bolu'da 6-7 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşecektir, çeşitli firma/kamu kuruluşları vb. kurumlar ile fuarda birebir görüşme yapma imkanını bulacaksınız, mülakatlar yapılabilecektir. Sağlık Bakanlığı tarafından eğitimlere katılabileceksiniz. Öğle yemeği büyük ihtimal Bolu Abant İzzet BAYSAL Üniversitesi, günübirlik ulaşım ise büyük ihtimal Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır. Ekte kayıt işlemi ile ilgili detaylı şemayı ve videoyu bulabilirsiniz. Sisteme kaydolan öğrencilerimizin mutlaka kayıt işlemini aktif hale getirmeleri gerekmektedir (aktif kayıt için e-postalarına gelecek linke tıklamaları gerekmektedir). Sisteme kaydolan öğrencilerimizi üniversite olarak da takip etme imkanına sahibiz. İyi çalışmalar dilerim. Ekte konuyla ilgili pdf dosyasını  paylaşıyorum sizinle.
Resmi broşüre de ulaşabilirsiniz.