SOSYAL ETKİNLİK GÜNÜNDE "BİLİM VE FELSEFE İLİŞKİLERİNİN MAHİYETİ" KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen Sosyal Etkinlik Günü'nde, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Münir DEDEOĞLU'nun "Bilim ve Felsefe İlişkilerinin Mahiyeti" konulu sunumu gerçekleşti. Edebiyat Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri, konunun önemine dair bir araya gelerek derinlemesine bir tartışma fırsatı buldular.


 
Sayın Prof. Dr. Mehmet Münir DEDEOĞLU'nun sunumu, bilim ve felsefenin kesişim noktalarını ve bu iki disiplinin birbirini nasıl etkilediğini detaylı bir şekilde ele aldı. Katılımcılar, bilimsel düşüncenin felsefi temellerini anlamak ve felsefenin bilime olan katkılarını değerlendirmek üzere sunuma aktif bir şekilde katıldılar.
 
Sunum, Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin ve akademisyenlerinin yanı sıra farklı fakültelerden gelen misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Soru-cevap bölümüyle etkinlik, katılımcıların görüşlerini paylaşma ve bilgi alışverişinde bulunma imkanı sağladı.
 

 
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muhittin Kapanşahin tarafından Sayın Prof. Dr. Mehmet Münir DEDEOĞLU’na teşekkür belgesi takdim edildi. Kapanşahin, etkinliğin başarılı geçtiğini ve bilim ile felsefe arasındaki ilişkilerin derinlemesine tartışılmasının önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür etti.