KARABÜK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NİN SOSYAL ETKİNLİK GÜNÜ, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nin Sosyal Etkinlik Günü, yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Edebiyat Fakültesinin değerli akademisyenleri ve öğrencilerinin yanı sıra farklı fakülte ve yüksekokullardan da katılım gerçekleşti. Etkinliğe, Karabük Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatih BAYRAM, Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Numan Bahadır KAYIŞOĞLU katılım sağlayarak onur verdiler.
Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Çağatay KILINÇ, "Nitelikli Dergilerde Yayın: Bu Fikir Nereden Çıktı?" başlıklı sunumuyla akademik dünyaya derinlemesine bir yolculuk başlattı. Etkinlik, bilginin karmaşık ama aynı zamanda bir o kadar da zengin mozaik gibi bir araya geldiği, katılımcıları adeta düşünsel bir labirentin içine çeken, etkileyici bir anlatı sundu.



Etkinlik, Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muhittin KAPANŞAHİN’in açılış konuşmasıyla başladı. Dekan KAPANŞAHİN, Edebiyat Fakültesi olarak bu tür sosyal ve bilimsel etkinliklerle akademik camiaya katkı sunmaya devam edeceklerini, bilimin ve fikirlerin üniversitenin akademik ruhunu nasıl beslediğini vurgulayarak, katılımcıları bilgiyle dolu bu yolculuğa davet etti.







Eğitim Bilimleri Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Çağatay KILINÇ tarafından gerçekleştirilen sunum, akademik dergilerde nitelikli yayın yapmanın karmaşık ve bir o kadar da değerli sürecini ayrıntılarıyla gözler önüne serdi. Sayın Prof. Dr. KILINÇ, her fikrin bir yerde filizlendiğini ve bu fikirlerin nasıl bir zenginleşerek, akademik dünyada yeni perspektifler doğurduğunu ustalıkla anlattı.





Etkinlik sonunda, Sayın Prof. Dr. Ali Çağatay KILINÇ’a, Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muhittin KAPANŞAHİN tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.



Sosyal Etkinlik Günü, katılımcıları bilimsel bir yolculuğa davet eden, birbirine sıkı sıkıya bağlı akademik fikirlerin labirentinde kayboldukları ve yeniden bulundukları bir deneyim sundu. Karabük Üniversitesi’nin akademik dokusunu zenginleştiren bu etkinlik, katılımcıların hafızalarında derin izler bırakarak sona erdi.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi her hafta Çarşamba günü saat 15.00’da farklı konuk ve konularla akademik yolculuğa katkı sağlamaya devam edecektir. 09 Ekim 2024 Çarşamba Günü de Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Adem SAĞIR tarafından “Ölüm Sosyolojisi” ile ilgili etkinlik gerçekleştirilecektir. Tüm öğrenci, akademisyen ve misafirlerimizi bu önemli ve ilgi çekici sunuma davet ediyoruz.