REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MÜCAHİT COŞKUN VE 2. ÖĞRENCİ BULUŞMASI
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının Koordinatörlüğünü yaptığı ‘’Öğrenci Buluşmaları” KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. Mustafa YAŞAR’ın katılımlıyla Rektörlük Senato Odasında gerçekleşti.


Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencilerinin sorunlarını, memnuniyetlerini ve isteklerini dile getirmeleri amacıyla yapılan ‘’Öğrenci Buluşmalarının” Kasım ayı ikinci toplantısı Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa YAŞAR ve Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’in katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda öğrencilere genel olarak üniversite hakkında bilgilerle birlikte öğrencilerin üniversite yönetimi ile nasıl iletişim ve ilişki kurabileceklerine, sorunlarını nasıl aktarabileceklerine, üniversitenin gelecek planlarına dair bilgiler aktarıldı. Öğrencilerin öneri ve geri bildirimleri dinlenirken gelen sorularda yanıtlandı.




KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit COŞKUN öğrenci buluşmaları programının öğrenciler için öneminden bahsederek “Öğrenci buluşmalarında sizlerin fikirlerini alarak katkı sağlamanızı ve yönetime iştirak etmenizi istiyoruz. Sizleri buraya toplamamızın amacı yönetime iştirak etmenizdir. Fikirlerinizle bize desteklemelisiniz. Üniversite sizin vaktinizi en güzel değerlendireceğiniz yıllarınızdır. Meslek hayatına atıldığınızda o vakti bulamayacaksınız. Hedeflerinizi koyarak emin adımlarla ilerleyeceğiniz bir plana ihtiyaç var. Siz bu planı yaptıktan sonra biz yönetim olarak üstümüze düşeni yaparız.” dedi.



Sistem üzerinden rastgele seçilerek davet edilen öğrencilerin katıldığı “KBÜ Öğrenci Buluşmaları” her hafta salı günü Rektörlük Senato Odasında devam ederek bir gelenek haline dönüşmeye devam ediyor.