REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. REFİK POLAT VE REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MÜCAHİT COŞKUN İLE 3. ÖĞRENCİ BULUŞMASI
Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının Koordinatörlüğünü yürüttüğü “Öğrenci Buluşmaları” toplantısı KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik POLAT, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR’ ın katılımıyla Rektörlük Senato Odasında gerçekleşti.


 
Toplantıda KBÜ Rektörü Refik POLAT öğrenci buluşmaları programının üniversite ve öğrenciler arasında bir köprü görevi gördüğü belirterek “Hepiniz hoş geldiniz. Yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratmak ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 3 Aralık’ta kutlanan Engeliler Günü nedeniyle bugün sizlere turuncu bayrak sahibi engelsiz üniversite Karabük Üniversitesi hakkında bilgilendirme yaptık. Sizlerin görüşleri de bizim için çok önemli. Burası KBÜ yönetimine doğrudan isteklerinizi, önerilerinizi iletebileceğiniz bir toplantı. Bu yüzden sizlerin görüşlerine değer vererek öğrenci buluşmalarını gelenek haline getirdik.” dedi.


 

KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ilk olarak KBÜ hakkında çeşitli bilgiler vererek mezunlar ve iş faaliyetleri konularına değindi. Prof. Dr. Coşkun ‘’Engelsiz Üniversite kapsamında çalışmalar başlattık. Bir güne bağlı değil her gün düşünmeliyiz. Engelsiz üniversite kapsamında çalışmalarımız devam edecek. Üniversitemizin daha erişilebilir, ulaşılabilir, nitelikli ve kaliteli hizmet üretebilmesini sağlayacağız.’’ dedi.

”Öğrenci Buluşmaları” toplantısının on birincisi soru cevap şeklinde devam etti.

Sistem üzerinden rastgele seçilerek davet edilen öğrencilerin katıldığı “KBÜ Öğrenci Buluşmaları” her hafta salı günü Rektörlük Senato Odası’nda devam edecek.