REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MÜCAHİT COŞKUN VE 5. ÖĞRENCİ BULUŞMASI
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Öğrenci Buluşmaları” kapsamında üniversitenin farklı akademik birimlerinde okuyan öğrenciler, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa YAŞAR, Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR ile KBÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’in katılımıyla Rektörlük Senato Odasında bir araya geldi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Öğrenci Buluşmalarında öğrencilerin üniversite yönetimine etkin olarak katılımları, üniversiteden beklentileri ile önerilerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak amacıyla her salı yapılmaya devam ediyor.

KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun ‘’Üniversite eğitiminde yapılan etkinlikler aracılığıyla iş dünyasını öğrenmeniz ve kariyer yönetimi becerilerinizi geliştirmeniz adına üniversitedeki etkinlikleri takip edin ve onlara katılım sağlayın. Üniversitenin kulüplerine üye olarak çeşitli faaliyetlerde bulunun. Teknoloji, kültür-sanat gibi konularda farklı bakış açısına sahip olup dünyaya yeni bir bakış açısı getirerek üretken ve isteyen bireyler olun.’’ diyerek öğrencilere önerilerde bulundu.

Sistem üzerinden rastgele seçilerek davet edilen öğrencilerin katıldığı “KBÜ Öğrenci Buluşmaları” haftalık olarak devam edecek.