REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. REFİK POLAT VE REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MÜCAHİT COŞKUN İLE 6. ÖĞRENCİ BULUŞMASI
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Öğrenci Buluşmaları” kapsamında üniversitenin farklı akademik birimlerinde okuyan uluslararası öğrenciler, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik POLAT, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR ile KBÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’in katılımıyla Rektörlük Senato Odasında bir araya geldi.
 

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) öğrencilerin sorunlarını, memnuniyetlerini, isteklerini dile getirmeleri ve yönetime etkin bir şekilde katılmalarını sağlamak amacıyla yapılan ‘‘Öğrenci Buluşmaları” toplantısı KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik POLAT, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun GÜVEN, Karabük Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Osman DORKAÇ Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zafer TOPRAK, KBÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Öğr. Gör. Kerim TANIŞ’ın katılımlarıyla KBÜ Rektörlük Senato Odasında gerçekleşti.





KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat “Karabük Üniversitesi 100 farklı ülkeden 12 binden fazla öğrenciyle uluslararası bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. “ dedi. Öğrencilerin istek ve önerilerini de dinleyen Prof. Dr. Refik POLAT, öğrenci ve yönetimin bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.



KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit COŞKUN “Öğrenci buluşmalarını gerçekleştirmemizdeki amaç eğitim-öğretim ve ürettiğimiz hizmetlerin daha iyi bir seviyeye gelmesi için her salı bu toplantıyı yapıyoruz. Bugün, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun GÜVEN ve Karabük Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Osman DORKAÇ katılımlarıyla sizlerin isteklerinizi dinleyeceğiz ve çözüme kavuşturmaya çalışacağız.” dedi.



KBÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve sistem üzerinden rastgele seçilerek davet edilen öğrencilerin katıldığı, öğrencilerin üniversite yönetimine etkin olarak katılımları, üniversiteden beklentileri ile önerilerini dinlemek ve çözüme kavuşturmak amacıyla yapılan “KBÜ Öğrenci Buluşmaları” her hafta salı günü yapılmaya devam edecek.