AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Fakültemizin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemiz Akademik Genel Kurulu Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Fakültemizin Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR’ın yanı sıra Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat AĞARI, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi  Tolga UZUN, Fakülte Sekreteri Turgut DEMİR ile akademik personellerimiz katıldı.

Akademik Genel Kurulu açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Murat AĞARI gelecek dönemlerde eğitim ve öğretime yapılacak katkılara ve her alanda gelişmenin önemine vurgu yaptı. Fakültemize ait bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Murat AĞARI akademik personel, idari personel durumu ve genel işleyişle ilgili sayısal bilgileri aktardı. Fakültemizde gerçekleşen faaliyetleri ayrıntılı bir şekilde dile getirdikten sonra yeni akademik yılın hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak sözü Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit COŞKUN ve Prof. Dr. İzzet AÇAR’a bıraktı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit COŞKUN; Üniversitemizin bulunduğu durumdan ve gelecekte yapılacak olan bir takım proje ve çalışmalardan bahsetti. Üniversitemizde daha kaliteli eğitim öğretim faaliyeletlerinin yapılabilmesi ders ortamlarında kullanılan materyallerin iyileştirilmesi için çalışmalar yapıldığını, üniversitemizde sınav merkezi kurulması için çalışmaların başlatıldığını ve pilot uygulama olarak da Edebiyat Fakültesinin seçildiğini belirtti. Konuşmasının ardından eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İzzet AÇAR’da Üniversitemiz Kalite Kurulunun bundan önce yapmış olduğu çalışmaları ve bundan sonraki hedeflerinin neler olduğunu bahsederek, “Akademik yılın hayırlara vesile olmasını” dileyerek sözlerini bitirmiştir.

Akademik Genel Kurulu açılış programının son kısmında ise; Fakültemiz akademik personellerinin görüş ve önerileri dinlenerek karşılıklı değerlendirme aşamasına geçildi. Akademik Genel Kurulu Fakültemizde görev yapıp ayrılan personellere, Fakültemize yeni gelen personellere ve terfi alan personellere yapılan tören ile sona erdi.